• Al sinds 2005 actief als expertisebureau op het gebied van omgevings- management

    TB Expertise, onafhankelijk en vakkundig

Over ons

TB Expertise is een deskundig en onafhankelijk expertisebureau dat is opgericht in 2005. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een innoverend bedrijf die haar opdrachtgevers adviseert op het gebied van omgevingsmanagement. Onze ambitie is om samen met onze opdrachtgevers veilige bouwkundige en infrastructurele projecten te realiseren met oog voor de omgeving. Dat doen we door de risico’s in kaart te brengen, te monitoren en betrouwbaar advies uit te brengen.

Vakkundig
Vakkundigheid en vertrouwen staan hoog in ons vaandel. Daarom investeren we in de kennis van onze medewerkers. Al onze experts hebben een achtergrond in bouwkunde of infratechniek en zijn aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Register Experts (NIVRE) waardoor een hoge kwaliteitsnorm is gewaarborgd. Daarnaast beschikken de medewerkers over het VCA-certificaat.

Vertrouwd
Om onze opdrachtgevers te voorzien van snelle en duidelijke informatie verwerken wij onze gegevens geautomatiseerd. Via een beveiligde website presenteren we onze rapporten en meetresultaten real-time. Onze opdrachtgevers en de omwonenden van de uit te voeren projecten hebben zo de beschikking over een betrouwbare informatiestroom. Daarbij verliezen we de persoonlijke benadering niet uit het oog. Onze opdrachtgevers komen graag bij ons terug vanwege de vertrouwde samenwerking.

Voordelig
Wij werken met een vast team van goed op elkaar ingespeelde mensen. Door innovatie werken we snel, efficiënt en tegen lage kosten. Onze kracht ligt in de combinatie van specialistische kennis en praktijkgerichtheid. Hierdoor zijn wij in staat om soms complexe vragen om te zetten in een praktisch uitvoerbaar en economisch aantrekkelijke oplossing.